torsdag 26 mars 2009

Inbrott

När Björn igår morse klev upp för att gå till jobbet möttes han av ett vardagsrum i oordning. Skåpluckor och lådor var öppnade och hallgolvet fullt med glas. Vi hade haft inbrott under natten medan vi låg och sov.

De har stulit så gott som allt av värde såsom kameror, dator, Björns nya joggingskor, solbrillor, pass och plånböcker. SATANS JÄVLA SKIT! Det värsta är att alla foton är borta. Hela vår fototid här är stulen. De lyckades ju nämligen även stjäla vår gamla HD som vi hade som backup. Snälla Magnus ska hjälpa oss och försöka återskapa lite då vi har semestrat mycket ihop.

Vi mår bara bra men vi är lite ledsna och skakade. Det var oerhört svårt att sova inatt eftersom vi bara låg och lyssnade efter fotsteg men rädslan går väl över.

Jag sitter just nu och knappar på Magnus dator eftersom vår är stulen så det kan dröja lite innan vi kan höra av oss igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men fy vad obehagligt!!! Så trist att er tid där ska sluta med detta...saknar ord, kan bara ana hur jobbbigt det skulle vara att bli av med alla foton...Hoppas ni får ihop en hel del från magnus & Jenny iaf men jag kan bara tänka mig att det blivit en hel del fotande även utan dem...

Hoppas det går bra att ordna med nya pass innan hemresan!

Stor kram från mig till er

Anonym sa...

Nej man fy faaan! Tänker på er en massa och hoppas att ni har någon försäkring som kan täcka det av pengavärde i vart fall.

Massa kramar!

Manges Päron sa...

Fy vad hemskt ni måste känna det.
Vi känner verkligen med er i denna svåra stund. De bilder vi tog när vi var där nere är till ert förfogande. Säg bara till när ni vill ha dem. Skönt ni har Magnus kvar än som kan hjälpa er.
Ett glädjeämne: Jenny var med oss till Vemdalen och åkte skidor. Vi har haft SÅ kul.
Ha det bra den sista tiden och vi hoppas verkligen att vi kan träffas på "hemmaplan", någon gång.
Björn & Britt

Anonym sa...

Vad är det som händer! Är det någon som inte vill att ni skall fara hem?

Mitt i allt elände så var glada att ni inte vaknade. Saker kan man ersätta, men att alla foton blev stulna är ju jätte tråkigt.Hoppas det går bra att plocka ihop lite från Magnus foton.

Skynda er att komma hem så vi får krama er! Tänker på er!

Moster & Morbro