söndag 16 november 2008

God morgon!


Vi rapporterar just nu från ett somrigt NZ. Igår grillade vi och satt ute och spelade kort med Magnus och Jenny fram till 23.11 då termometern fortfarande visade 19 grader, härligt.


Det härliga sommarvädret håller i sig så imorse satt vi för första gången på mycket länge ute och åt frukost medan vi spelade melodikrysset och fick rapporter från den Alpina Världscupen i Finland! Heja Sverige!


I helgen har vi lekt på hemmaplan. I fredags hade vi röd dag då det var Canterburys showday. Det är en helgdag som har utvecklats från att bönderna samlades och ställde ut sina djur till en sorts marknadsdag. Vi tackade och tog emot och passade på att cykla ut till Spencer Park och Adrenaline Forest.


Adrenaline Forest är en lekplats där man får klättra bland träden, känna höjdskräck och helt enkelt få kontakt med sin inre apa. Konceptet kommer ifrån Frankrike.




På kvällen grillade vi hos Simon och Nicole.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!

Vad skoj att ni börjat lägga upp rörliga bilder... förhöjer bloggläsandet! Haha!

Väldigt avis på erat väder, här är i Umeå är det en decimeter snö som gäller numera. Brr!

Kramar!

Anonym sa...

Hej Hej

Vad härligt med sol och värme och
lite grillning.

Här är det några minus grader idag
lite snö så pass det är vitt på marken och det ser ut som det blir sol.

Kram
Mamma

Anonym sa...

Tänk att få grilla!!!!o med er ännu bättre!va gott!o njut av värmen,här börjar bli så kallt(AK fryser redan)just nu faller snön o d blir lite ljusare iaf.=)
kram från AK o Roine