tisdag 3 februari 2009

Vardag

Sedan drygt en vecka jobbar jag heltid med att packa kläder. Det är jätteskönt att ha ett jobb och det är bra med lite extra klirr i kassan även om det inte direkt är något drömjobb. Det passar mig inte alls att gå arbetslös medan Björn jobbar och sliter.
Men, snart har vi ju semester igen. Nästa fredag åker vi ju över diktet till Australien. Australien kommer att bjuda på hetta och en massa skoj. Vi ser verkligen fram emot att åka.

På fredag firar NZ Waitangi, nationaldag. Vi firar med att ta en långtur med hojen. Det börjar ju bli knappt om tid för att hinna med att resa runt NZ så vi passar på.
I övrigt så har vi börjat förbereda oss för inför hemfärd till Sverige vilket både är vemodigt, roligt och läskigt. Björn och jag har sökt jobb och vi kikar lite på hus. Vi är också på väg att sälja Mazdan här i dagarna. Den ligger ute på Trademe (motsvarigheten till Blocket). Skillnaden här är att det är auktion på nätet så bilen kommer att säljas till högstbjudande.
Vi ses om några månader!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gissa om vi längtar!!!!! =)
Förstår att det kan kännas vemodigt men oh så mycket skoj vi har att se fram emot här hemma!!!

Stora kramar till er från Malin & Amanda

Anonym sa...

Kul att ha något att gör i väntan
på semestern.
Låter härligt med hoj här snöar
det för fullt just nu.
Längtar tills vi har er "hemma"
igen.

Kramar Mamma och Lars

Anonym sa...

VI instämmer med föregående talare... Vi ser också fram emot att få hem er - även om "hem" inte kommer att bli Umeå... Det blir lite enklare att ta sig till Sundsvall! :-) Passa på att njuta ordentligt av tiden ni har kvar där nere och ha det alldeles underbart i Australien!!! Kramisar!!!