söndag 10 februari 2008

Sverigebesök

Halloj vänner och familj! Nu var det väldigt längesedan vi meddelade oss både genom bloggen, mail och skype. Vi har faktiskt mest jobbat övertid och varit trötta på sista tiden. Det har varit vardag, vardag och vardag med några få trevliga oaser i öknen. Fettisdagen tillika NZs nationaldag bjöd på vila. Jenny hade bakat semlor så det var en på många sätt god dag.

Igår dök det dock upp långväga besök så nu är det dags för lite trevligheter igen. Björns mamma Yvonne och syster Camilla kom på besök. Något som inte kom var deras resväskor. De är fortfarande på vift någonstans i världen. Flygbolaget Jetstar verkade inte helt rutinerade. Camilla har svarat på samma frågor angående bagaget ca 10 gånger.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Björn o Anne!
Tänk vad tiden går fort! Tre veckor sen vi var down under. Kul att ni har fått besök from Sweden. Tråkigt med väskorna men dom kommer snart fram. Det vet vi av erfarenhet...Ni får ha det så kul i Queenstown och lycka till med bungyjumpen!? Kram från fd "kiwisar".

Anonym sa...

Oj, det verkar ju riktigt lovande med bagaget, med tanke på att vi åker med Jet Star från Sydney. Suck! En till grej på min resfeber"-lista! Haha!

Anonym sa...

Hej Ungar
Vad kul att ni har lite besök.
Håller med fd kiwisar, vad tiden
går fort fyra veckor sedan vi
kom hem.
Tur det är varmt där på andra sidan
då behöver ni inte så mycke kläder.
Det ordnar sig Fredde du får låna
långbrallor av Björne, det blir
fina shorts till dig.
Huvudsaken är att alla kommer fram.
Ha det så bra.
Många kramar
Kicki o Wisse

Anonym sa...

Hej på er!!

Hoppas ni har det bra?!? Kan tänka mig att det är härligt att få träffa familjen.
Har det levererats något hem till er från oss?

Ha det gott!
Många kramar från Ruthströms